Sun19112017

GreekEnglish (United Kingdom)

Font Size

Cpanel
Back ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις

Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής Β΄βάθμιας εκπαίδευσης.

Δείτε εδώ την πρόσκληση και τα θέματα της έκτακτης συνεδρίασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί την 20/11/2017 και ώρα 09:00' .

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 17 Νοέμβριου 2017 13:07

Εισοδηματική ενίσχυση νοικοκυριών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών με χαμηλά εισοδήματα.

Δικαιολογητικά:

  • Αίτηση του δικαιούχου στην οποία θα φαίνονται ευδιάκριτα τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), ΙΒΑΝ τραπεζικού Λογαριασμού.
  • Βεβαίωση του Δημάρχουτου τόπου μόνιμης κατοικίας του δικαιούχου από την οποία να προκύπτει η επί διετία και πλέον διαμονή του σε συγκεκριμένη ορεινή και μειονεκτική περιοχή. Αποδεικνύεται με τα (Ε1 2015 & 2016). Σημ. Για την έκδοση της Βεβαίωσης Μόνιμης Κατοικίας, οι Υπήκοοι κρατών- μελών Ε.Ε. επισυνάπτουν και την Άδεια εργασίας από την ΕΛ.ΑΣ.
  • Αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2016 (αφορά εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/-31/12/2016) για το οποίο αιτείται η εισοδηματική ενίσχυση.
  • Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 του δικαιούχου, περί της μη είσπραξης της οικονομικής ενίσχυσης άλλη φορά για την ίδια οικογένεια μέσα στο ίδιο έτος.
  • Φωτοαντίγραφο αστυνομικού δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου για τους υπηκόους κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης όπου να διαφαίνεται ευκρινώς το ΙΒΑΝ.
  • Για τις μονογονεϊκές οικογένειες απαιτείται και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Συγκεκριμένα το ύψος της εισοδηματικής ενίσχυσης ανέρχεται:

Α) σε εξακόσια (600) ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, των δικαιούχων δεν υπερβαίνει το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 €) ετησίως και

Β) σε τριακόσια (300) ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των δικαιούχων κυμαίνεται μεταξύ του ποσού των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 €) και του ποσού των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων ευρώ (4.700,00 €).

Δικαιούχοι της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι οι οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων και των μονογονεϊκών, των οποίων τα μέλη κατοικούν μόνιμα σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 15 Νοέμβριου 2017 10:32

Πρόσκληση σε εκδήλωση με συγκροτήματα παραδοσιακών χορών, με τίτλο: "¨Οταν οι φίλοι σμίξανε".

Η Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου σας προσκαλεί, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στην εκδήλωση με συγκροτήματα παραδοσιακών χορών με τίτλο: "¨Οταν οι φίλοι σμίξανε". 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 14 Νοέμβριου 2017 14:23

Περισσότερα...

Με επιτυχία το Tactical Commando Survival Course στο όρος ΑΚΡΟΝ.

Με επιτυχία διεξήχθη το Tactical Commando Survival Course, στο Δάσος του όρους ΑΚΡΟΝ, το τριήμερο 10-12/11/2017.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 13 Νοέμβριου 2017 13:37

Περισσότερα...

Tιμητική εκδήλωση στη μνήμη του πεσόντα στην Κύπρο, Ήρωα Ανθυπασπιστή Καταδρομών Ευαγγέλου Τσάκωνα, από το Δήμο Επιδαύρου.

Ο Δήμος Επιδαύρου με σεβασμό και τιμή στέκεται μπροστά στους πεσόντες ήρωες των μεγάλων πολεμικών γεγονότων που έπληξαν αλλά και σημάδεψαν τη χώρα μας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 13 Νοέμβριου 2017 13:44

Περισσότερα...

«Ο Καββαδίας» πάει θέατρο.

     Πιστός στο θεατρικό ραντεβού των τελευταίων χρόνων, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας" διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα για την παρακολούθηση θεατρικής παράστασης την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Τη φετινή χρονιά επιλέξαμε το "Ψέμα στο ψέμα", μια σπαρταριστή κωμωδία του Άντονι Νίλσον, που επανέρχεται έπειτα από δέκα χρόνια στον ίδιο «τόπο του εγκλήματος», στο θέατρο "Μουσούρη".

     Η ημερήσια εκδρομή μας θα ξεκινήσει με βόλτα για καφέ και περιήγηση στο "Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" (ΚΠΙΣΝ), ένα πολυσυλλεκτικό περιβαλλοντικά προορισμό για δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση, τέχνη και ψυχαγωγία. Αποτελείται από το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τις νέες εγκαταστάσεις της Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Θα ακολουθήσει φαγητό μετά μουσικής και γλέντι στο μεζεδοπωλείο "Πάμε Ψυρρή..." και στη συνέχεια το άπαιχτο δίδυμο Χαϊκάλη-Φιλιππίδη μας περιμένει σε μία από τις πιο απολαυστικές, εκρηκτικές και με έξυπνο χιούμορ κωμωδίες των τελευταίων ετών!

     Το συνολικό εισιτήριο κοστίζει 40€ και περιλαμβάνει το λεωφορείο, το θέατρο και τη διασκέδαση με φαγητό και απεριόριστο κρασί. Όποιος είναι δικαιούχος εισιτηρίου ΟΓΑ για το θέατρο, θα πληρώσει μόνο το μουσικό μεζεδοπωλείο και την μετακίνηση. Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6972247224, έως την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε υπέροχα!!!

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δείτε εδώ τη σχετική αφίσα.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 08 Νοέμβριου 2017 08:59

Πρόσκληση στην τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του πεσόντα στην Κύπρο, Ήρωα Ανθυπασπιστή Καταδρομών Ευαγγέλου Τσάκωνα.

      Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του πεσόντα στην Κύπρο, το έτος 1974,  Ήρωα Ανθυπασπιστή Καταδρομών Ευαγγέλου Τσάκωνα.

   Στο Κολιάκι Δήμου Επιδαύρου την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12.00΄ στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης για τον πεσόντα στην Κύπρο Ήρωα Ανθυπασπιστή Καταδρομών Ευάγγελο Τσάκωνα.

       Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

·  Χαιρετισμοί

·  Ομιλίες:

  •   για την επιχείρηση “ΝΙΚΗ” από το συγκυβερνήτη του νοράτλας “ΝΙΚΗ 1” υποπτέραρχο (Ι) ε.α. κ. Νικόλαο Δέμη
  •   για τις επιχειρήσεις της Α΄ Μοίρας Καταδρομών στην Κύπρο το έτος 1974 από τον Πρόεδρο του Συλλόγου “ΚΟΜΑΝΤΟΣ '74” κ. Παναγιώτη Αφάλη.

     Ενόψει της γιορτής των Ενόπλων Δυνάμεων, θα τιμηθούν και οι συμπολεμιστές καταδρομείς της Α' Μοίρας Καταδρομών, συντοπίτες του πεσόντα στην Κύπρο Ήρωα Ανθυπασπιστή Καταδρομών Ευαγγέλου Τσάκωνα,  κ.κ. Βασίλειος Θωμάς από το Ναύπλιο και Παναγιώτης Μούντριζας από το Άργος.

·  Λήξη Τελετής

·   Δεξίωση

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου

Κωνσταντίνος Γκάτζιος

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 06 Νοέμβριου 2017 12:51

Ολοκληρώνονται οι εργασίες για την κατασκευή του Γηπέδου Νέας Επιδαύρου.

Μετά από μακρόχρονες προσπάθειες του Δήμαρχου Επιδαύρου, Κωνσταντίνου Γκάτζιου, ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής του Γηπέδου Νέας Επιδαύρου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 03 Νοέμβριου 2017 10:14

Περισσότερα...

Οι "Γιατροί της Αγάπης” στο Δήμο Επιδαύρου 3-4 Νοεμβρίου 2017.

Οι "Γιατροί της Αγάπης” θα επισκεφθούν τον Δήμο Επιδαύρου στις 3-4 Νοεμβρίου 2017, για να εξετάσουν σε πνεύμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, συνανθρώπους μας στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού.

Ειδικότητες Ιατρών:

1.Γενικός Χειρουργός

2. Χειρουργός Οφθαλμίατρος,

3. Χειρουργός Ουρολόγος

4. Αγγειοχειρουργός

5. Γναθοχειρουργός

6. Ωτορινολαρυγγολόγος Χειρουργός,   [μόνο Σάββατο ώρα 09.00 πμ – 3.00 μμ]

7. Δερματολόγος

8. Παιδίατρος [μόνο Σάββατο ώρα 09.00 πμ – 1.00 μμ]

Παρασκευή 03/11/2017      ώρα 10.00 πμ – 3.00 μμ

Σάββατο  04/11/2017 ώρα 9.00 πμ – 3.00 μμ

Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στον Κοινωνικό Λειτουργό του Δήμου Επιδαύρου κ. Κούβαλη [τηλ. 2753022058] από την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

                                                                                                          Ο Δήμαρχος

                                                                                                  Κωνσταντίνος Γκάτζιος


Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 23 Οκτώβριου 2017 11:22